Senin, 11 Januari 2010

SEKAR MACAPAT KINANTI

Kelingan waktu isih Sekolah Dasar, aku seneng banget menowo di wulang tembang mocopat kinanthi, dhandanggula,lan sapanunggalane. Sing saiki meng arep punah. Iki salah siji lirik e.
Sekar Mocopat Kinanti I Asmorondono Laras Slendro Patet Songo

Pratikele wong akrami
Dudu brono dudu rupo
Among ati pawitane
Keno pisan luput pisan
Yen gampang luwih gampang
Yen angel, angel kelangkung
Tan keno tinambak arto

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar